Dydžina 2018 za námi

Máme za sebou další ročník Dydžiny, je tedy opět čas na malé zhodnocení. Po loňském velmi úspěšném ročníku jsme chtěli nastavenou laťku udržet, případně posunout dále. S propagací nám pomohly volby, díky kterým jsme vymysleli originální pozvánku, naopak ne zcela dobře zafungovalo promo video kapely. Tuto věc musí organizační team důsledně vyhodnotit. Podařilo se nám však udržet fungující organizační tým, všem jeho členům velice děkujeme za perfektní a profesionální práci.

Velkou změnou v koncertní části byla absence světoznámé hvězdy Komerční přestávky – Dominiky, která se v čase Dydžiny rekreovala v exotické destinaci. Jelikož však byla tato absence avizována dlouho dopředu a již v průběhu roku, byla náhrada více než kvalitní – Mary a Liduška nám ukázaly, že jejich hlasy i osobnosti mají velké kouzlo. Ostatně Vasha opět prokázal, jak skvělým kapelníkem je, neboť playlist kapely Komerční přestávka byl letos opravdu našláplý, komerční, avšak současně neoposlouchaný. Bravo!

A co účastníci? Byli skvělí. Velice nás potěšila účast některých tradičních návštěvníků, toho si opravdu vážíme, že se najdou tací, kteří s námi paří nepřetržitě snad 10 let. Ale samozřejmě máme radost i z návštěvy nováčků. Počet platících hostů byl cca 260, tj. účast byla o malinko větší než loni. Trochu zaskočila extrémní žízeň hostů Dydžiny. Omlouváme se tedy za to, že relativně brzy došlo pivo a že v pozdních nočních hodinách působil par poněkud vybrakovaně. Pozitivní snad je, že plán byl tímto splněn, ba překročen.

DJ Ondre a jeho následovníci nezaháleli a sypali komerční pecky na parket, kde neexistovala pauza v tanci. Taktéž byl splněn časový plán – skupina nejtvrdších pařmenů a pařmenek zavírala Sýpku v 5:00.

Děkujeme za pozitivní reakce a postřehy, které jsme obdrželi. Pokud byste nám chtěli sdělit nápad, pochvalu či kritiku, napište nám na Facebook Dydžiny – https://www.facebook.com/Dydzina/

Vše vyhodnotíme při přípravách a plánování Dydžiny 2019. Už nyní máme termín – 15. 11. 2019.

Děkujeme ještě jednou za návštěvu a přízeň. Bez vás by žádná Dydžina nebyla!

 

DJ Ondre & Vasha