Dydžina 2019 – pátek 15.11. od 20:00

Dydžina nám roste a sílí, takže co vás čeká a co je od minula nového?

Máme dvě kapely, které mají jasné zadání jako vždy, ve 20:30 to odstartovat – svižně a bez zbytečného vyčkávání:

Komerční přestávka – již po 14. zcela originální tematický program pouze pro Dydžinu

LOL – nastarovaná raketa s repertoárem v rytmu funky, disko a boogie

Zhruba ve 23h navážou DJ Harosh a DJ Ondre. Vydržíte tančit až do fáze „DJ Anybody“?

Z drinků bychom chtěli upozornit zejména dámy na APEROL střik, který je sice spojen s létem, ale protože na Dydžině čekáme také pořádné horko, přijde jistě vhod. Stejně dobře funguje i GIN-TONIC, nově ve speciální edici PINK!

V nabídce piva rozhodně nejsme při zemi, takže si vyberete ze čtyř druhů piv, od desítky po speciál typu IPL – India Pale Lager – spodně kvašený ležák, který je hojně chmelený jako klasické pivo stylu IPA, ale při jeho vaření se využívá kvasinek zajišťujících spodní kvašení.

Pro ty, co si budou chtít dát víno, tak nabídneme rovnou celou láhev a k láhvi skleničky. Dvojka pro váhavé je taky možná, a to do kelímku.

Rumové menu nabídne vedle stále aktuálního hitu Republika Božkov i prémiový Ron Macorix Viejo Reservam, dále pak Macorix Rebel Spiced a Santero 10 Aniversario, vše z Dominikánské republiky, a k tomu komerční Legendario Elixir.

Zakousnout se budete moct třeba do osvědčených tortil z restaurace TUKAN nebo můžete vyzkoušet naši novinku – sendviče různých druhů (i bez masa) z LARK Café.

Velkou novinkou budou letos vratné kelímky na pivo a to originální Dydžinovské! Budeme mít taky nachystaná trika, která si můžete koupit.

Takže, uvidíme se na baru nebo na tanečním parketu?