Dydžina 2021 nebude

POSUN DYDŽINY NA JARO 2022
Fanoušci a podporovatelé Dydžiny, bohužel jsem se usnesli, že pořádání Dydžiny příští pátek není dobrý nápad. COVID nám do plánů vstupuje mnohem více, než bychom si přáli a představovali. Onemocnění nás, vás, dětí, kapely, obsluhy, karanténa, kontrola očkování, testování, nová opatření – to jsou všechny faktory, které jsme pečlivě zvážili, stejně jako aktuální situaci, která se bohužel rapidně zhoršuje. Můžete namítnout – není to zakázané, proč to rušíte? Ano, akce se stále můžou konat, ale ne ve formátu, který Dydžina je a nechceme podporovat šíření epidemie. A taky nechceme, aby nám COVID Dydžinu narušil tak, že si ji vy i my nebudeme moct užít naplno a ve vší parádě. Myslíme si, že pořádání Dydžiny v této době by byla dost možná zbytečná křeč. A to k Dydžině rozhodně nepatří.
Určitě ale nebudeme čekat až na podzim 2022, ale chceme Dydžinu v Rubínu hned jak to bude možné. Potenciální termín je 25.3.2022. Věříme, že to bude mnohem vhodnější doba než ta současná.
Děkujeme za přízeň a za podporu, kterou jsme v poslední době obdrželi. Platí, že i vy jste součástí Dydžiny a Dydžina je v prvé řadě akce pro vás!