Tak jak to letos bude?

Co se pro vás chystá na bar?
Pro dobrý základ tři druhy piva – desítka Albrecht, dvanáctka Hubertus a pro fajnšmekry taky Cornel Single Malt ALE. Svatý Martin už nám dovezl víno a s ním taky pěkných pár krabic plných všeho možného od zelené po medového Jacka. Letos se navíc rozšoupl a přibalil Zacapu, Diplomatico a Legendario Elixír.
Mario si po cestě z velké dálky opakuje recepty na populární míchačky – Cuba Libre, Sex on the Beach, Tequila sunrise a možná i něco navíc.
– v přípravě jsou guláš, hamburger, tortilla a nakládaný hermelín pro nemaséry.

Co se bude dít?
Je to hlavně na vás, ale jisté je, že od 20:45 to ostře nastartuje kapela Komerční přestávka. Letos se chystá hodně speciální program, který jste na 100 % nikde jinde neslyšeli. Zhruba ve 23h vyjedou do útoku naši DJs a v rámci jejich MP3 battle může zaznít opravdu cokoliv.
Až do půlnoci budete mít možnost vyfotit se v našem fotokoutku s profesionálním fotografem. Fotky vám potom pošleme na mail.
Konec Dydžiny se nikdy neplánuje, akce končí v okamžiku, kdy je v sále méně než 10 lidí. Budeme rádi, pokud se najdou na konci nějaké pomocné ruce, které by nám pomohly s úklidem. Odměnou bude kromě dobrého pocitu konzumace na baru zdarma.

Těšíme se na vás

Ondra, Váša & tým Dydžiny