16.11.2018 to vypukne

Do startu letošní Dydžiny zbývá opravdu jen několik málo okamžiků a organizátoři hlásí – vše připraveno! Sestava organizátorů zůstává od loňska téměř stejná.

U vstupu vás opět zastaví nekompromisní Milan – za 70 Kč jej však obměkčíte a budete moci dál. Ještě před tím si však můžete odložit své věci do šatny. Po vstupu do samotného sálu budete mít na výběr – vpravo Kačka s Míšou a Mariem vám nabídnou Svatomartinské víno, panáky (nebude chybět Republica, Medový Jack ani Jagermeister) a míchačky, vlevo Kuba natočí pivo (desítku, ležák i ALE) a Pavla vydá tortillu připravenou tentokrát restaurací TUKAN na Böhmově ulici.

Hlavní hvězda večera, kapela Komerční přestávka doveze přesně po 10 letech opět devadesátky. Nahrávky ze zkoušek prozrazují, že i přes letošní absenci Dominiky je kapela připravena opět podat maximální porci zábavy. Od devíti je pódium jejich a plac váš.

A po jedenácté bude vyhrávat DJ ONDRE, takže opět se můžete těšit na songy, které jinde neuslyšíte.

Na baru Vás také bude čekat kolekce triček letošní Dydžiny. Dámské velikosti jsou S, M, L, pánské pak S, M, L, XL. Pozor – cena je 120 Kč, ale pokud budete bar navštěvovat často, dát se propít až ke slevě. Edice je limitovaná!

Každý rok lepší a větší. Jaká bude Dydžina letos?
To záleží taky na vás, tak přijďte! V pátek 16.11. do Medlánecké sýpky.

Zvou a těší se
DJ Ondre & Vasha