Poslední Dydžina 11.11.

Poslední Dydžina. Jako fakt?

Kdo znáte Dydžinu, víte, že až do Covidu jsme se potkávali každý rok v listopadu. Pak přišla ta malá svině a všechno bylo jinak. Po dvouleté pauze jsme ožili na jaře 2022 v Rubínu, protože Sýpka byla v rekonstrukci. A v létě jsme přemýšleli, jakou cestou se vydat dál. Nakonec jsme se rozhodli udělat Dydžinu, která bude poslední, aspoň na delší dobu. Nejlepší ročníky byly podle nás na  Sýpce v Medlánkách a tam bude taky tahle. Proč poslední? To se nás asi budete muset zeptat osobně – přímo na Dydžině!

Něco bude jinak, třeba s nabídkou baru chceme zavzpomínat na legendární pivovar v Řečkovicích, u vstupu vás zřejmě zastaví už nastupující generace. Ty důležité věci ale budou pořád stejné, včetně usměvavých barmanek a dobrého piva natočeného nejlepšími znalci v našich kruzích. Lokální best of DJs roztočí svoje Winampy a kapela, to se zase nechte překvapit. Můžeme ale prozradit, že počet účinkujících bude určitě dvouciferný.

Kdo nás znáte, víte dobře, co můžete čekat. Pokud na Dydžinu zavítáte poprvé, alespoň ji poznáte a budete její součástí. Protože Dydžina je hlavně o lidech, kteří na ni chodí – tedy o vás.

Těšíme se a věříme, že to bude legendární!

Ondra + Váša