Dydžina je naše láska!

Tento verš zazněl, když otec Dydžiny Ondra všem recitoval svou báseň „Příběh Dydžiny“. Recitace byla mimochodem jedna z novinek na jinak tradiční Dydžině. Stejně tak to bylo i s propagačním videem na Facebooku, kde se poprvé spolu zjevili oba otcové Dydžiny a náležitě se tím pobavili (doufáme, že vy také).

Poslední Dydžina měla být návratem k tomu nejlepšímu ze všech ročníků – sortiment, ceny, repertoár kapely, DJ Winamp… prostě osvědčená tradice. I těch piv bylo ZASE málo, snad to bylo naposledy 🙂 Spousta věcí už se ale v rámci přirozeného vývoje posunula dále. U vstupu už nebyl Milan, který za ty roky postoupil do role seniora, jeho místo obsadily dvě juniorky Natálie s Annou. Na baru jste si zase mohli zaflirtovat s milf-bitch Lenkou, která zvolila skutečně adekvátní outfit. Párky v rohlíku rozdávali další nadějní junioři Sam a Matěj, zatímco jejich táta točil škopky. Ano, Ondra, Kuba, Hajnej (poslední dva obsluhovali pivo), v začátcích Dydžiny každej trochu marnej (další úryvek z recitace).

Zvukaři, osvětlovači, kouř a LED obrazovka – kluci z TT soundu pod vedením Tomáše Večeři připravili opravdu nevšední zážitek, který někteří návštěvníci komentovali ve stylu „vole, to je jak na Masters“ anebo „co to je za fesťák“? Bylo to opravdu velkolepé!

No a kapela? Více než dvě a půl hodiny trvající show, v rámci které jsme se mimo jiné spojili s Tokiem a zpěvákem Jendou, se na podiu vystřídali skoro všichni muzikanti a zpěvačky, kteří kdy na Dydžině hráli či zpívali. To vše za bezkonkurečního moderování kapelníka Váši.

DJ Winamp poté předvedl srdnatý výkon, díky kterému byl parket plný až do pozdních ranních hodin – ale to už je vlastně taková klasika.

Nic lepšího, většího, upřímnějšího a dojemnějšího jsme nikdy nezažili. Díky Vám, kterých tam bylo… nepočítaně. A to doslova!

Bylo to vážně naposled?

Děkujeme!

Ondra & Váša